PESMA HOLD MY HAND ODUŠEVILA SLUŠAOCE ŠIROM SVETA

Najiščekivaniji film ove godine TOP GAN MAVERIK u naše biskope pretpremijerno stiže 25. maja, a do tada možete uživati u fantastičnoj pesmi i muzičkom spotu Hold My Hand u izvođenju jedinstvene Lejdi Gage.

Jedna od najboljih, najpopularnijih i najautentičnijih pevačica, koja je svet bacila pod noge glasom ali i glumačkim talentom, Lejdi Gaga, oduševila je kako svoje, tako tako i fanove filma TOP GAN MAVERIK numerom Hold My Hand.

Spot je režirao reditelj filma Džo Kosinski, a video predstavlja Lejdi Gagu u epskoj filmskoj scenografiji ovog nastavka, kao i u emotivnim scenama iz prvog filma Top Gan iz 1986. godine.

Singl Hold My Hand imao je svoj istorijski debi početkom nedelje, kada je Bilbord napisao da se Lejdi Gaga uzdiže uz pesmu Hold My Hand, a Veniti Fer da je ova pesma katapultirala pevačicu pravo na dodelu Oskara naredne godine!

Ne propustite priliku da među prvima pogledate film za koji se veruje da će ostaviti trag podjednako kao i prvi deo iz 1986. godine! Karte za pretpremijerne projekcije filma TOP GAN MAVERIK već su u prodaji!

U sredu 25. maja, u odabranim bioskopima, najiskreniji fanovi moći će da se uvere u lepotu i kvalitet ovog filma kao i muzike koja ga prati.

Video spot za muzičku numeru Hold My Hand možete pogledati putem linka:

Povezani članci