IZ ŠREKOVOG UNIVERZUMA NA VELIKO PLATNO STIŽE NOVA ANIMIRANA AVANTURA – “MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA”

KARTE ZA SVEČANU PREMIJERU 3. 12. VEĆ SU U PRODAJI, A VAŠE MALIŠANE TOG DANA OČEKUJE JEDINSTVENA ZABAVA

NEZABORAVNI MAČKENBAL NA CENTRALNOM TRGU TRŽNOG CENTRA DELTA CITY

Na radost svih mališana, i ljubitelja animacije, jedan od najomiljenijih junaka, Mačak u čizmama, uskoro kreće u nove nezaboravne avanture!

Od subote, 3. decembra, film „MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA“ (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH) pretpremijerno stiže u naše bioskope i to u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji!

Karte za svečanu premijeru ovog prezabavnog filma, koja će se održati u bioskopu Cineplexx 4D Delta City 3. decembra u 17:30 časova, danas su puštene u prodaju!

 U susret svečanoj premijeri, kojoj će prisustvovati i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, organizujemo nezaboravno porodično druženje!  

Bioskop Cineplexx, Delta City, Premium Pet i Taramount film pozivaju vas da prijavite svoje mališane da se družimo, zabavljamo i budemo humani.

Na Centralnom trgu tržnog centra Delta City, 3. decembra od 16 do 17 časova biće organizovan fenomenalni mačkenbal, kreativne radionice i zanimljiva takmičenja, a imaćete mogućnost i da udomite macu i pružite joj dom pun ljubavi!

Maskirajte vaše mališane u glavne junake ovof filma i dođite na zabavno takmičenje u spretnosti i kreativnosti.
Najbolji takmičari biće nagrađeni originalnim poklonima iz filma kao i kartama za ovu uzbudljivu filmsku avanturu.

U takmičenju mogu da učestvuju deca uzrasta od 3 do 10 godina. Prijave se vrše do četvrtka 1. decembra, popunjavanjem formulara koji se nalazi na linku.

Za one koji tog dana odluče da udome neku od maca, Premium Pet velikodušno poklanja hranu za mace, kao i popust od 30% u njihovim radnjama.

Takođe, tog dana će u njihovoj radnji u tržnom centu Delta City svim kupcima biti odobren popust od 15%.

O FILMU: Ove zime, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mleko!

Posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.

Antonio Banderas , svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek (Dušica Novaković).

U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Šrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom sveta.

Nakon pretpremijernih projekcija, „MAČAK U ČIZMAMA – POSLEDNJA ŽELJA“ stiže na redovni redovni bioskopski repertoar 8. decembra.

Povezani članci