NEPONOVLJIV UŽITAK, POZITIVNE EMOCIJE I DUH BALIJA

Veliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo utiske sa sinoćnje svečane premijere filma „KARTA ZA RAJ“ (TICKET TO PARADISE)!

Premijerno veče kome su prisustvovale brojne poznate ličnosti i influenseri održano je uz pomoć naših stalnih partnera i domaćina u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping Centru, kao i uz veliku podršku Indonežanske Ambasade u Beogradu.

Kako je radnja filma „KARTA ZA RAJ“ smeštena na ostrvu Bali, sinoć smo imali priliku, barem na kratko da osetimo duh, boje, ukuse i ritam tog rajskog ostrva. Pre početka projekcije filma, prisutni su uživali u tradicionalnim balinežanskim jelima i čaju od jasmina, a zahvaljujući Bidadari plesnom studiju Indonežanske Ambasade u Beogradu izveden je tradicionalni ples pod nazivom Čendravasi. Ples na simboličan način predstavlja udvaranje rajskih ptica, a talentovane igračice koreografijom, kostimima i svojim plesnim umećem izazvale su ovacije.

Uz bogatu dekoraciju, svi prisutni mogli su da se fotografišu sa balinežanskim krunama i da dobiju još jednu uspomenu sa premijerne večeri. Bioskopom Cineplexx Ušće Shoping Center vladala je fantasična atmosfera, a pozitivne vibracije i osmesi mogli su se primetiti kod svih prisutnih. Pored predstavnika Indonežanske Ambasade u Beogradu i Njegove Ekselencije gospodina ambasadora Muhamada Čandre Vidie Jude, premijeri su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života.

Tokom projekcije filma, najvećom salom bioskopa Cineplexx Ušće Shoping Center orio se smeh, a publika je pokličima i uzdasima reagovala na situacije kroz koje su prolazili naši glavni likovi.

Projekcija filma je završena aplauzom, a mogli su se čuti samo pozitivni komentari gledalaca da će film preporučiti svojim prijateljima.  

O FILMU: Dobitnici Oskara Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo se udružuju na velikom platnu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film KARTA ZA RAJ, romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.

Romantična komedija koja će nas podsetiti koliko ljubav može da bude izazovna, iznenađujuća i pre svega lepa „KARTA ZA RAJ“ od danas 28. septembra pretpremijerno se prikazuje u odabranim bioskopima.

Od četvrtka 29. septembra film stiže na redovni repertoar svih bioskopa širom Srbije.

Povezani članci