NAKON 36 GODINA NASTAVAK JEDNOG OD NAJVOLJENIJIH FILMOVA SVIH VREMENA STIŽE NA VELIKA BIOSKOPSKA PLATNA!

TOP GAN MAVERIK (TOP GUN: MAVERICK) pretpremijerno će biti prikazan 25. maja u odabranim bioskopima, a karte za film koji je vredelo čekati više od tri decenije možete kupiti već danas!

Ukoliko i vi „osećate potrebu za brzinom”, obožavate adrenalinske filmove ali i one koji bude nostalgične i posebne emocije, TOP GAN MAVERIK ne smete propustiti jer ima sve nabrojano, ali i mnogo više od toga!

Naslovnu ulogu i ovoga puta tumači neprevaziđeni Tom Kruz, a rame uz rame sa njim videćete i neka stara, dobro poznata lica koje ste voleli. Dodatnu svežinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom koji tumači jedan od glavnih i veoma bitnih likova. Pored njega zasluženo ističemo i Dženifer Koneli koja se fenomenalno uklopila i posve prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Mičela.

TOP GAN MAVERIK je definitivno dostojan nastavak filma uz koji su odrasle generacije zaljubljenika u filmove! Prvi film pomerio je granice žanra i na mnogo nivoa uticao na savremenu kulturu, pa verujemo da će i ovaj nastavak oblikovati naraštaje koje dolaze a Pit Mičel ostati ono što je oduvek i bio – najbolji među najboljima!

O FILMU:  Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Nakon pretpremijernih projekcija, TOP GAN MAVERIK na redovni bioskopski repertoar stiže 26. maja! 

Trejler filma je na sledećem linku:

Povezani članci