Zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama atmosferu sa održanog izbora za NAJ PATROLNU ŠAPU u atrijumu BIG FASHION centra, u nedelju 22. avgusta.

Ovo dešavanje ne bi bilo moguće bez naših sjajnih partnera koji su podržali film a to su BIG FASHION centar, bioskop Cineplexx Big Beograd i Pet centar.

Svi učesnici konkursa su bili dostojni ovog izbora, ponosno su prošetali pistom a neki od njih i pokazali trikove koje umeju da izvedu. 

Žiri je činio jedan predstavnik BIG FASHION centra, Ivana Milojević, bioskopa Cineplexx, Anja  i distributerske kuće Taramount film, Lola Deluka. Oni su imali jedan veoma težak i odgovoran zadatak a to je da izaberu najšarmantniju i najslađu kucu koja bi zasluženo ponela laskavu titulu NAJ PATROLNA ŠAPA. 

Posle kraćeg većanja, složili su se da prvo mesto pripadne Boni lepotici od 13 godina, drugo Beki koja ume da deli poljupce, a treće Cezaru sa šarmantnom kravatom.

Pet centar je obradovao sve tri kuce selekcijom hrane marke Rustikan i dodatnim detaljima iz asortimana za negu ljubimaca. Taramount film im je darovao promo materijale i karte za film PATROLNE ŠAPE – FILM.

Ovaj događaj je bio i humanitarnog karaktera, jer su mu prisustvovali  i staratelji pasa (ili udruženja) koji su spašeni sa ulice. U pitanju su životinjice koje traže novi dom, koje su vakcinisane, socijalizovane, sterilisane, naučene na povodac i sa higijenskim navikama. Posetioci su imali priliku da upoznaju odrasle pse, štence, kao i invalidne pse.

Za udomljavanje su spremni Gari, Nana i malena Sara. Gari i Nana su vakcinisani i sterilisani, a Sara od 3 meseca je dobila prvu vakcinu. Svi imaju higijenske navike, velike su maze i čuvari bezgranične ljubavi.

Sa nama su večeras bili i volonteri udruženja Probudi srce koje se bavi prihvatanjem i privremenim ili trajnim zbrinjavanjem bolesnih, napuštenih, povređenih i onesposobljenih životinja za samostalno preživljavanje. Dugi niz godina uspešno uz pomoć humanih ljudi uspevaju da napuštenim životinjama obezbede zbrinjavanje, najbolju moguću negu, kao i da edukuju širu javnost o pravilnom držanju i zakonu o dobrobiti životinja.

Neodoljiva animirana avantura PATROLNE ŠAPE – FILM, počela je s prikazivanjem u svim bioskopima širom zemlje. Ukoliko vaši mališani još uvek nisu pogledali ovu preslatku avanturu, povedite ih bioskop što pre jer je u pitanju nezaboravno filmsko iskustvo.

Trejler fillma nalazi se na sledećem linku:

Povezani članci