Povodom pristizanja animirane avanture PATROLNE ŠAPE – FILM u naše bioskope, zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na lepa, zabavna i humana dešavanja u organizaciji BIG FASHION centra, bioskopa Cineplexx Big Beograd i distrubuterske kuće Taramount film.

U nedelju, 22. avgusta u 17 časova u atrijumu BIG FASHION centra održaće se PET PARTY.

Ukoliko imate snalažljivog i šarmantnog ljubimca, tezine do 8kg, prijavite ga za izbor za NAJ PATROLNU ŠAPU i osvojite lepe nagrade koje obezbeđuju  Pet centar, BIG FASHION centar, bioskop Cineplexx Big Beograd i distributerska kuća Taramount film.

Čuvajte higijenu BIG FASHION centra, budite odgovorni, ponesite kesice i pokupite za svojim ljubimcem.

Konkurs za prijave traje do 20.avgusta do 12h a prijava se vrši preko mejl adrese najpatrolnasapa@taramountfilm.com

Prijava treba da sadrži podatke o ljubimcu, ime i prezime vlasnika i kontakt telefon.

Posetioci koji nemaju ljubimca će imati priliku da na ovom događaju udome kuce kojima je potreban dom i tako steknu iskrenog i zahvalnog četvonorožnog prijatelja.

Volonteri humanitarnog udruženja za pomoć životinjama “PROBUDI SRCE” upoznaće mališane na licu mesta sa kucama koje su u potrazi za domom. Možda baš vi odlučite da udomite jednog ljubimca.

Pozivamo vas i da donirajte hranu na licu mesta za nezbrinute životinje u azilima.

Ukoliko nemate kucu a ljubitelj ste PATROLNIH ŠAPA u holu bioskopa Cineplexx Big Beograd istog dana od 17 do 18 časova biće organizovana kreativna radionica NACRTAJ SVOJU NAJŠAPICU. Pozivamo sve mališane da dođu na ovo lepo druženje i osvoje lepe i originalne nagrade.

Više detalja o ovim lepim dešavanjima možete pronaći na društvenim mrežama Cineplexx Srbija, Big Fashion Beograd i Taramount film.

O FILMU: PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima. Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina!

Povezani članci