Porodični animirani film NEUKROTIVI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED) stiže pretpremijerno u odabrane bioskope od subote, 24. jula.

Prelepa animacija, topla i uzbudljiva priča o ljubavi i snazi prijateljstva, oduševiće najmlađu ali i onu malo stariju publiku, tako da savetujemo da pogledate što pre ovaj divni film u vašem omiljenom bioskopu.

Emotivna avantura “NEUKROTIVI SPIRIT” sinhronizovana je na srpski jezik a glasove glavnim likovima u filmu podarili su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković,

Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Dušica Novaković i Sergej Bulatović.

Režija sinhronizacije pripala je talentovanoj Dušici Novaković.

Film koji nam donosi studio Drimvorks Animejšn je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

Laki Preskot (Izabela Moner/Irina Arsenijević) zapravo nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro (Eisa Gonzalez), neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.

Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore (dobitnica Oskara Džulijen Mur/ Dušica Novaković) izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima (nominovan za Oskara Džejk Džilenhol/ Milan Antonić), u Miradero.

Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun (Darija Vračević) i Pru Grejndžer (Ivona Rambosek). Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer (Aleksandar Gligorić), najbolji je prijatelj Lakinog oca. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala.

Ovaj naslov prikazivaće se pretpremijerno od 24. jula u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, Cine Grand Niš, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Bioskop Abazija (Subotica), Centar za kulturu (Mladenovac), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrbas), Cineplexx Priština, Kino ABC, Cineplexx (Prizren), Cinemarine Europe (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

Od 29. jula, NEUKROTIVI SPIRIT stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

Trejler filma nalazi se na sledećem linku:

Povezani članci