Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da horor film “TIHO MESTO 2” (A QUIET PLACE 2) ove nedelje stiže u naše bioskope.

Uz sjajnu Emili Blant i Kilijana Marfija u glavnim ulogama, “TIHO MESTO 2” je definitivno film koji će vratiti publiku u bioskope jer se mora pogledati na velikom platnu, sa pričom koja će vas ostaviti bez daha.

Premijerna IMAX projekcija biće održana 25. maja u 20 časova u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Nakon toga, premijerne projekcije će u sredu, 26. maja imati sledeći bioskopi: Cineplexx Delta City, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade,  Roda, CineStar Ada Mall, Tuckwood, Cine Grand Rakovica, Kombank Dvorana, Arena Cineplex, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš Stop Shop, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cine Grand Niš, Vilin Grad (Niš), Kulturni Centar Vrbas, Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva i Cinema 123 (Nikšić).

Ali to nije sve!

Za sve stare fanove a i one koji su propustili da na velikom platnu pogledaju prvi deo fantastičnog horora TIHO MESTO, imamo sjajne vesti!

Svi oni koji žele mogu da kupe kartu za premijerno prikazivanje filma ”TIHO MESTO 2“, kao i da se podsete prvog dela ili pogledaju po prvi put “TIHO MESTO”, 26. maja u bioskopima Roda, Tuckwood, Arena Cineplex (Novi Sad) i Kulturni Centar Vrbas i 27. maja u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx Big.

Termine projekcija možete pronaći na sajtovima navedenih bioskopa.

Od četvrtka 27. maja “TIHO MESTO 2” stiže na redovne repertoare svih bioskopa.

Povezani članci