Evolušn Pikčers /Evolution Pictures/ je započeo u Srbiji snimanje trilera THE LEDGE, filma kome je u središtu priče osvajanje planinskih vrhova.
Ovu akcionu priču, sa glavnim ženskim likom, režirao je Hauard Džej Ford (Never Let Go, The Dead, The Dead: India), a uloge su pripale primamljivoj mladoj ekipi koju čine Britani Ešvort (Crucifixion, Hostile, Accident Man), Ben Lam (Divergent, Now You See Me 2), Luis Bojer, Nejtan Velš, Dejvid Vejman i Anais Parelo (Offensive, I-Art).

O FILMU: Keli (Britani Ešvort) budi vrisak prijateljice Sofi (Anais Parelo) koju je ostavila sa grupom muškaraca koje su tek upoznale. Grabi svoju GoPro kameru da bi bolje videla u mraku, trči prema vapaju svoje prijateljice i stiže u trenutku kada njeno beživotno telo bacaju sa litice. Prestravljena, okreće se i trči kroz kamp hvatajući sve što može od penjačke opreme. Očajnički započinje slobodno penjanje od podnožja planine, dok se muškarci približavaju. Kako se dani pretvaraju u ledene noći, ona postaje i mentalno i fizički iscrpljena. Da bi preživela ubilački čopor, mora da kopa duboko, da učini sve što može da se spasi i popne se …

Povezani članci