Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se premijera filma TROLOVI – SVETSKA TURNEJA (TROLLS WORLD TOUR) održati u subotu, 26. septembra u 18 časova, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City.

Karte za premijeru su puštene u prodaju, pa savetujemo da ih nabavite na vreme i pogledate među prvima najveseliji film ove godine! Sjajna muzika, nove avanture i lude trolovske frizure obećavaju nezaboravni provod, koji se mora doživeti na velikom platnu.

Premijeri će prisustvovati glumci i pevači koji su podarili glasove našim simpatičnim junacima u sinhronizovanoj verziji filma: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Miloš Mijailović, Marko Stojanović Louis, Đurđina Radić, Nikola Šurbanović, Marko Marković, Đorđe Grgurović Grzi, Dušica Novaković, Lejla Hot i mnogi drugi

O FILMU: Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine: „TROLOVI – SVETSKA TURNEJA“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni su jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Sada će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Animirani film “TROLOVI SVETSKA TURNEJA” prikazivaće se i u nedelju 27. septembra u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Roda, Tuckwood, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš,  Vilin Grad Niš, Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Požarevac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

 Od 1. oktobra, preslatki Trolovi stižu na redovne bioskopske repertoare, a biće dostupni i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji.

Trejler filma nalazi se na sledećem linku:

Povezani članci