12. novembra stiže film “Nije vreme za umiranje”.

Remi Malek, glumac koji tumači ovog negativca, ostaje tajanstven. Jedino što otkriva jeste da je Sefin užasan protivnik. Više detalja o samom liku i onome što nas čeka u filmu pogledajte u članku Telegrafa.

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Glavne uloge u filmu tumače Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc Rejf Fajns u ulozi “M”. Takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen

Scenario su pisali Nil Pervis i Robert Vejd i Keri Džodži Fukunaga i Fibi Voler-Bridž, a po priči Nila Pervisa i Roberta Vejda i Kerija Džodžija Fukunage.

Povezani članci