“Nije vreme za umiranje,” 25. film Džejms Bond franšize, otkriva novi, eksplozivni trejler. Trejler obećava ozbiljnu količinu akcije, i sadrži sve ono što bi obožavatelji čuvenog super špijuna mogli da požele da vide na velikom platnu.

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Nekoliko članova ekipe koji su glumili i u ranijim Bondovim filmovima se pojavljuju i u poslednjem nastavku sa Danijelom Krejgom. Lea Sejdu se vraća kao Dr. Madlen Svon, Bondova simpatija iz filma ”Spektra”, Ben Višo u ulozi Kjua, Kristof Valc reprizira zlikovca Ernsta Blofelda, Rejf Fajns se vraća kao M, predvodnik MI6-a, kao i Naomi Haris u ulozi Iv Manipeni. U ekipi je i Džefri Rajt kao Feliks Lejter, CIA poručnik na terenu.

Misija koja će promeniti sve, počinje 12. novembra.

Povezani članci